Balder har lediga lokaler att hyra i Norrköping
Du är här

Kommersiella lokaler

Storlek
2 kvm
19000 kvm
Din sökning gav 9 träffar

Vi kan anpassa potential till perfektion

Vi vet, det kan vara svårt att hitta en lokal som har allt – öppet landskap, rätt storlek, fikarum och kök, telefonrum, mötesrum och skyltfönster. Men en lokal i rätt läge i Norrköping kan ofta ha mer potential än ögat först ser. Vi är experter på allt från mindre anpassningar till större renoveringar. På så sätt kan vi gemensamt hitta den optimala lokalen för din verksamhet. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi har för att tillmötesgå dina behov.

Balder äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Norrköping

Och det innebär att v har mycket att kunna erbjuda, oavsett vad det är du eftersöker. Vi har lediga kontor i Norrköping centrum söder om Motala Ström som bara väntar på att få ditt företag att flytta in, lediga butiker i våra bostadshus där människor passerar varje dag och flera lediga förråd till uthyrning på kort varsel.

Vi finns alltid i närheten i Norrköping

Vi är en långsiktig fastighetsägare och strävar efter att ha en hög kundnöjdhet. Därför har vi ett lokalkontor i Norrköping som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi har ofta någon på plats i våra områden och har kort transportsträcka för att lösa problemen snabbt och effektivt. Är kunden nöjd är vi nöjda!

När du känner dig redo för att hyra lokal i Norrköping av Balder vet du att vi finns där för dig hela vägen.