Tomt kontorsutrymme med fönster och glasdörrar i en lagerlokal i Huddinge.

Sök bland lediga industri och lagerlokaler i Huddinge

Balder är en engagerad aktör inom lager och industrilokaler i Huddinge och erbjuder ett varierat urval av lokaler i flertalet områden. Våra lager och industrilokaler i Huddinge är strategiskt placerade i Vårby och välkända Kungens Kurva som gör att du är i gott sällskap av etablerade aktörer i närheten som skapar god handlingskraft och potenteilla kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta den perfekta industri eller lagerlokalen för din verksamhet.

ledig lagerlokal med vit inredning i Huddinge som ägs och förvaltas av Balder

Att hyra en industri eller lagerlokal i Huddinge

Som en engagerad fastighetsägare inom industri och lagerlokaler i Huddinge erbjuder vi flexibla lösningar för alla typer av verksamheter. Våra moderna och välunderhållna industri och lagerlokaler är anpassningsbara för att främja varje verksamhets unika behov. När du väljer att hyra en industri och lagerlokal av oss i Huddinge blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst.

Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra lager och industrilokaler.

HITTA RÄTT INDUSTRI ELLER LAGERLOKAL I HUDDINGE

Att hitta den optimala industri eller lagerlokalen i Huddinge kan ibland upplevas som utmanande och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att uppleva lokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna fastigheter i Huddinge har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med den perfekta industri eller lagerlokalen. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta upplevelsen för dig och dina medarbetare. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida lokal i Huddinge.

FLEXIBELT UTBUD AV INDUSTRI OCH LAGERLOKALER I HUDDINGE

Våra lager och industrilokaler kan skräddarsys för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av industri och lagerlokaler i Huddinge sträcker sig från större och stilrena kombilokaler med tillhörande kontor till yteffektiva lösningar med möjligheter att växla upp. Oavsett vilken typ av industri eller lagerlokal du behöver i Huddinge - vi har flera tillgängliga och lediga lokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS INDUSTRI OCH LAGERLOKALER I HUDDINGE

Visste du att Balder också utvecklar fastigheter i olika stadsdelar och närliggande områden omkring Huddinge? Genom vår expertis inom förvaltning och projektutveckling erbjuder vi innovativa lösningar inom lager och industri som fokuserar på att skapa goda förutsättningar för att dina affärer ska få rätt förutsättningar att utvecklas. Utforska vårt utbud av lediga industri och lagerlokaler och upptäck möjligheten att anpassa en lokal som matchar din verksamhet. Med Balder kan du hyra en lokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I HUDDINGEMED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för lagerlokaler, industri, handelsplatser och övriga fastighetstyper i Huddinge. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYR EN LAGERLOKAL FRÅN BALDER I HUDDINGE

När du väljer att hyra en industri eller lagerlokal i Huddinge du blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella problem som uppstår. När du känner dig redo att utforska våra lediga lager och industrilokaler att hyra i Huddinge vet du att vi finns här för att hjälpa dig.