Attraktivt kontorshus med lediga lokaler för uthyrning i Sundsvall.

LEDIGA LOKALER OCH KONTOR I MARIESTAD

Vi har lokaler med varierande läge i Mariestad. Vi hjälper dig hitta rätt yta för er verksamhet. Vi erbjuder kontorslokaler, butikslokaler, industrilokaler samt lager och förrådsutrymmen. Att leta efter lokaler kan vara tidskrävande, genom att ta kontakt med oss på 020-151 151 så vägleder vi dig hitta rätt lokal. 
I Mariestad finns goda förutsättningar för bolag i alla storlekar att etablera sin verksamhet. Staden är känd som Vänerns Pärla med en vackert bevarad stadskärna och skärgård, samtidigt som det pågår stora satsningar på såväl affärsstråk som bostäder i denna gemytliga hamnstad. Kinnekulletåget trafikerar från Göteborg, vilket skapar goda möjligheter för pendling till och från Lidköping, Örebro och Göteborg.  

Ljus och rymlig konferenslokal i Trollhättan med ett stort bord och bekväma stolar.

ATT HYRA LOKAL AV BALDER

Balder strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi ett långsiktigt perspektiv med att bygga, utveckla och förvalta våra fastigheter. 

När ni hyr en eller flera lokaler av oss är ni en del av den ständigt växande Balder-familjen. På Balder är vi ett stort gäng engagerade människor som dagligen ser till våra hyresgästers behov: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Det är viktigt för oss att även finnas fysiskt nära dig som hyresgäst, därför har vi ett flertal lokal- och områdeskontor och kan vara snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är du som kund nöjd är vi nöjda!

ANPASSNING AV LEDIGA LOKALER I MARIESTAD

Hittar du inte ytan för ditt företag? Inga problem! För oss är det viktigt att ni hittar den perfekta lediga lokalen i Mariestad för ert ändamål, vilket Balder hjälper till med. Med relativt små medel kan en tom lokal bli något utöver det vanliga. Vi har många års erfarenhet av att tillsammans med hyresgästen ta fram en plan på hur lokalen kan anpassas utifrån era behov. Tillsammans planerar och skapar vi ytor som passar din verksamhet. Du vet vad ni har för utmaningar och behov – vi matchar dig med rätt lokal. 

BALDER FINNS PÅ PLATS I MARIESTAD

Problem med lokalen? Balder finns på plats för att hjälpa dig! Vi har en etablerad verksamhet i Mariestad som dagligen förvaltar lokaler. Våra förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare hjälper dig snabbt och effektivt om det skulle uppstå problem.