Attraktivt kontorshus med lediga lokaler för uthyrning i Sundsvall.

LEDIGA LOKALER OCH KONTOR I SKÖVDE

Letar du efter lokal i Skövde? Vi har lokaler med varierande läge i Skövde. Vi hjälper dig hitta rätt yta för er verksamhet. Vi erbjuder främst kontorslokaler i centrala Skövde, samt de närliggande områdena Aspelund industriområde och Södra Ryd. 

Något som utmärker Skövde är närhet till det mesta och att Högskolan i Skövde stadigt förser det lokala näringslivet med nya talanger. Det är smidigt att ta tåget från Skövde till exempelvis Stockholm och Göteborg över dagen för möten och en fördel för de som tågpendlar. Om du önskar hitta lediga lokaler i Skövde för etableringen av ditt företag, är vi här och hjälper dig.

Ta kontakt med oss på 020-151 151 så vägleder vi dig hitta rätt lokal. 

Ljus och rymlig konferenslokal i Trollhättan med ett stort bord och bekväma stolar.

ATT HYRA LOKAL AV BALDER

Balder strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi ett långsiktigt perspektiv med att bygga, utveckla och förvalta våra fastigheter. 

När ni hyr en eller flera lokaler av oss är ni en del av den ständigt växande Balder-familjen. På Balder är vi ett stort gäng engagerade människor som dagligen ser till våra hyresgästers behov: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Det är viktigt för oss att även finnas fysiskt nära dig som hyresgäst, därför har vi ett flertal lokal- och områdeskontor och kan vara snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är du som kund nöjd är vi nöjda!

ANPASSNING AV LOKALER I SKÖVDE

Hittar du inga lediga lokaler i Skövde som passar? Det är viktigt att ni hittar den perfekta lokalen för er verksamhet, vilket Balder hjälper till med. En tom lokal kan bli något utöver det vanliga, ofta med relativt små medel. Tillsammans tar vi fram en plan på hur lokalen kan anpassas utifrån era behov. Balder har många års erfarenhet av att tillsammans med hyresgästen planera och skapa de ytorna som efterfrågas.  

BALDER FINNS PÅ PLATS 

Om det uppstår problem i din lokal löser vi det snabbt och effektivt. Balder har en etablerad verksamhet i Skövde och sköter förvaltningen av lokaler dagligen. Här arbetar förvaltare, uthyrare och fastighetsskötare som hjälper dig.  

UPPTÄCK SKÖVDE

Skövde har mycket att erbjuda och här finns stor potential för både små och medelstora bolag att etablera sig. Faktum är att Skövde är en av Sveriges snabbast växande städer inom bland annat spelutveckling och har under många år varit ledande inom industrin. Många stora och innovativa industriföretag som Volvo, Paroc och Cementa finns i Skövde.