Bostadskvarter i Borås med lediga butikslokaler på bottenvåningen.

Anpassningsbara butiks- och handelslokaler i Borås

Som en erfaren aktör inom handel och butikslokaler i Borås, erbjuder vi ett brett utbud av lediga butikslokaler för uthyrning. Våra butikslokaler i Borås är strategiskt placerade på centrala platser, vilket gör att du hamnar i en gynnsam miljö med andra etablerade varumärken och välkända aktörer i närheten.

Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta den perfekta butikslokalen att hyra för din verksamhet.

Butikslokaler i Borås, grå vit byggnad med parkering och skyltfönster.

Att hyra en butikslokal i Borås

Som en engagerad fastighetsägare inom butikslokaler och handelsplatser i Borås erbjuder vi flexibla butikslokaler för uthyrning. Våra moderna och välunderhållna butikslokaler är anpassningsbara för att främja varje verksamhets unika behov. Med lägen mitt i centrala Borås och handelslokaler som ligger med utmärkta förbindelser strax utanför centrum, ger vi dig möjligheten att välja den perfekta platsen för din verksamhet.

När du väljer att hyra en butikslokal av oss i Borås blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra butikslokaler.

HITTA RÄTT BUTIKSLOKAL I BORÅS

Att finna den optimala butikslokalen kan ibland vara utmanande och tidskrävande. Bilder och ritningar kan endast ge en begränsad uppfattning, medan en verklig upplevelse på plats ger en mer komplett bild av lokalens potential. Genom att förvalta våra egna fastigheter och handelsplatser i Borås har vi en unik insikt som möjliggör att matcha din verksamhet med den perfekta lokalen. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering strävar vi efter att skapa den ultimata upplevelsen för både dig och dina kunder. Kontakta oss idag på 020-151 151 för att hitta din framtida butiks- eller handelslokal i Borås och ta nästa steg för din verksamhet.

FLEXIBELT UTBUD AV BUTIKSLOKALER I BORÅS

Upptäck vårt flexibla sortiment av lediga butikslokaler i Borås, skräddarsydda för att passa din verksamhet oavsett dess unika behov. Oavsett om du behöver en mindre butikslokal för att hantera snabba affärer eller en rymlig lokal för att skapa en inbjudande atmosfär där kunderna kan trivas, så har vi flera tillgängliga alternativ för uthyrning i Borås. Kontakta oss idag för att utforska våra lediga butikslokaler och hitta den perfekta lokalen för din verksamhet i Borås.

MORGONDAGENS BUTIKSLOKALER I BORÅS

Visste du att Balder också utvecklar fastigheter i olika stadsdelar och närliggande områden i Borås? Vi är stolta utvecklare och fastighetsägare av Blomsterängen i Druvefors. I bottenplan på den helt nya fastigheten erbjuder vi butikslokaler för dig som vill vara med och utforma lokalen från start. Vi har stor erfarenhet av såväl projektutveckling och förvaltning, så med Balder kan du hyra en butikslokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I BORÅS MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för butikslokaler, handelsplatser och övriga fastighetstyper i Borås. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYR EN BUTIKS- ELLER HANDELSLOKAL FRÅN BALDER I BORÅS

När du väljer att hyra en butikslokal i Borås blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska butikslokaler eller handelslokaler att hyra i Borås vet du att vi finns här för att hjälpa dig.