Modernt inredd butikslokal i Gävle med kläder och accessoarer på display.

Hitta din verksamhets nästa butikslokal i Gävle

Som en erfaren aktör inom butikslokaler och bostäder i Gävle, erbjuder vi ett varierat urval av ledigam butikslokaler. Våra butikslokaler i Gävle är strategiskt placerade i centrum som gör att du är i gott sällskap av såväl ett etablerat varumärke som välkända aktörer i närheten.

Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta den perfekta butikslokalen att hyra för din verksamhet.

Butikskläder på trägalgar, möjlig butikslokal i Gävle.

Att hyra en butikslokal i Gävle

Som en engagerad fastighetsägare inom butikslokaler och övriga fastighetstyper i Gävle erbjuder vi flexibla lösningar för butikslokaler. Våra moderna och välunderhållna butikslokaler är anpassningsbara för att främja varje verksamhets unika behov.

När du väljer att hyra en butikslokal av oss i Gävle blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra butikslokaler.

HITTA RÄTT BUTIKSLOKAL I GÄVLE

Att hitta den optimala butikslokalen kan ibland upplevas som svårt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att uppleva butikslokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna fastigheter i Gävle har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med den perfekta butikslokalen. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta upplevelsen för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida butikslokal i Gävle.

FLEXIBELT UTBUD AV BUTIKSLOKALER I GÄVLE

Våra butikslokaler kan skräddarsys för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av butikslokaler består av den yteffektiva kvadratmeter för snabba ärenden till den större lokalen som ger förutsättningar till att kunderna dröjer sig kvar. Oavsett vilken typ av butikslokaler du behöver i Gävle - vi har flera tillgängliga och flexibla butikslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS BUTIKSLOKALER I GÄVLE

Visste du att Balder också utvecklar fastigheter i olika stadsdelar och närliggande områden omkring Gävle? Genom vår expertis inom förvaltning och projektutveckling erbjuder vi innovativa lösningar inom butiker och handel som fokuserar på att skapa unika upplevelser för att dina affärer ska få rätt förutsättningar att utvecklas. Utforska vårt utbud av lediga butikslokaler och upptäck möjligheten att anpassa en lokal som matchar din verksamhet. Med Balder kan du hyra en butikslokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I GÄVLE MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för butikslokaler, handelsplatser och övriga fastighetstyper i Gävle. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYR EN BUTIKSLOKAL FRÅN BALDER I GÄVLE

När du väljer att hyra en butikslokal i Gävle blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska butikslokaler att hyra i Gävle vet du att vi finns här för att hjälpa dig.