Gatumiljö i Kungälv med människor och lediga butikslokaler.

Hitta rätt butikslokal för din verksamhet i Kungälv

Som en erfaren aktör inom handel, bostäder och butikslokaler i Kungälv, erbjuder vi ett varierat urval av butikslokaler för uthyrning. Våra butikslokaler är strategiskt placerade i centrala Kungälv och utbudet varierar mellan nyproducerade butikslokaler till charmiga lokaler i historiska fastigheter.

Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta den perfekta butikslokalen att hyra för din verksamhet.

Tom butikslokal med öppen yta och vitmålade väggar i Kungälv.

Att hyra en butikslokal i Kungälv

Som en erfaren fastighetsägare i Kungälv erbjuder vi flexibla butikslokaler för uthyrning i. Våra moderna och välunderhållna butikslokaler är anpassningsbara för att främja varje verksamhets unika behov. När du väljer att hyra en butikslokal av oss i Kungälv blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst.

Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella utmaningar och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra butikslokaler.

HITTA RÄTT BUTIKSLOKAL I KUNGÄLV

Att hitta den optimala butikslokalen kan ibland upplevas som svårt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att uppleva butikslokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom vår historik i Kungälv har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med den perfekta butikslokalen. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta upplevelsen för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida butikslokal i Kungälv.

FLEXIBELT UTBUD AV BUTIKSLOKALER I KUNGÄLV

Våra butikslokaler kan skräddarsys för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av butikslokaler består av den yteffektiva kvadratmeter för snabba ärenden till den större lokalen som ger förutsättningar till att kunderna dröjer sig kvar. Oavsett vilken typ av butikslokaler du behöver i Kungälv - vi har flera tillgängliga och lediga butikslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS BUTIKSLOKALER I KUNGÄLV

Visste du att Balder också utvecklar fastigheter i olika stadsdelar och närliggande områden omkring Kungälv? Sommaren 2023 färdigställde vi 128 bostadsrätter på Västra Gatan med restaurang- och butikslokaler i bottenplan för att bidra till liv och rörelse på Kungälvs charmigaste gatan. Genom vår expertis inom förvaltning och projektutveckling erbjuder vi innovativa lösningar inom bostäder, serivice och handel som fokuserar på att skapa unika upplevelser för att dina affärer ska få rätt förutsättningar att utvecklas. Utforska vårt utbud av lediga butikslokaler och upptäck möjligheten att anpassa en lokal som matchar din verksamhet. Med Balder kan du hyra en butikslokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I KUNGÄLV MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för butikslokaler och övriga lokaltyper i Kungälv. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYR EN BUTIKSLOKAL FRÅN BALDER I KUNGÄLV

När du väljer att hyra en butikslokal i Kungälv du blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska butikslokaler att hyra i Kungälv vet du att vi finns här för att hjälpa dig.