Ljus och stilren butikslokal i Sundsvall med plats för mode och design.

Hitta rätt bland våra lediga butikslokaler i Sundsvall

Som en erfaren aktör inom bostäder och butikslokaler i Sundsvall, erbjuder vi ett varierat urval av butikslokaler för uthyrning. Våra butikslokaler i Sundsvall är strategiskt placerade i såväl Kvissleby som i centrla Sundsvall som gör att du är i gott sällskap av såväl ett etablerat varumärke som välkända aktörer i närheten.

Kontakta oss på 020-151 151 för personlig rådgivning och för att hitta den perfekta butikslokalen att hyra för din verksamhet.

Tom butikslokal med grått golv och stora fönster i Sundsvall.

Att hyra en butikslokal i Sundsvall

Som en engagerad fastighetsägare i Sundsvall erbjuder vi flexibla butikslokaler för uthyrning . Våra moderna och välunderhållna butikslokaler är anpassningsbara för att främja varje verksamhets unika behov.

När du väljer att hyra en butikslokal av oss i Sundsvall blir du en del av vår Balder-familj, med tillgång till engagerade förvaltare, uthyrare och kundtjänst. Vi strävar efter att vara närvarande för att snabbt lösa eventuella problem och säkerställa din kundnöjdhet som hyresgäst av våra butikslokaler.

HITTA RÄTT BUTIKSLOKAL I SUNDSVALL

Att hitta den optimala butikslokalen kan ibland upplevas som svårt och tidskrävande. Bilder och planritningar kan sällan ersätta att uppleva butikslokalens ytor och dess möjligheter på plats. Genom att förvalta våra egna bostäder och butikslokaler i Sundsvall har vi en unik insikt för att matcha din verksamhet med den perfekta butikslokalen. Med möjligheter till skyltning, anpassning och renovering kan vi skapa den perfekta upplevelsen för dig och dina kunder. Kontakta oss på 020-151 151 för att hitta din framtida butikslokal i Sundsvall.

FLEXIBELT UTBUD AV BUTIKSLOKALER I SUNDSVALL

Våra butikslokaler kan skräddarsys för din verksamhet, oavsett dina specifika behov. Vår variation av butikslokaler består av den yteffektiva kvadratmeter för snabba ärenden till den större lokalen som ger förutsättningar till att kunderna dröjer sig kvar. Oavsett vilken typ av butikslokaler du behöver i Sundsvall - vi har flera flexibla och lediga butikslokaler redo för uthyrning.

MORGONDAGENS BUTIKSLOKALER I SUNDSVALL

Visste du att Balder också utvecklar fastigheter i olika stadsdelar och närliggande områden omkring Sundsvall? Genom vår expertis inom förvaltning och projektutveckling erbjuder vi innovativa lösningar inom retail och handel som fokuserar på att skapa unika upplevelser för att dina affärer ska få rätt förutsättningar att utvecklas. Utforska vårt utbud av lediga butikslokaler i Sundsvall och upptäck möjligheten att anpassa en lokal som matchar din verksamhet. Med Balder kan du hyra en butikslokal som inte bara tillgodoser dina behov idag, utan även stödjer din framtida tillväxt.

EN HÅLLBAR FRAMTID I SUNDSVALL MED BALDER

Vi är en engagerad fastighetsägare med starkt engagemang för butikslokaler, handelsplatser och övriga fastighetstyper i Sundsvall. Vi arbetar för att ta långsiktigt socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter samt för våra hyresgäster och medarbetare. Dessutom ser vi till att all el vi förbrukar i Sverige och Finland är producerad från gröna och förnybara energikällor.

NÄR DU HYR EN BUTIKSLOKAL FRÅN BALDER I SUNDSVALL

När du väljer att hyra en butikslokal i Sundsvall du blir du en del av Balder-familjen. Vi är en engagerad grupp som varje dag tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Vi finns alltid bara ett samtal bort och snabbt på plats för att lösa eventuella utmaningar som uppstår. När du känner dig redo att utforska våra lediga butikslokaler att hyra i Sundsvall vet du att vi finns här för att hjälpa dig.