Attraktivt kontorshus med lediga lokaler för uthyrning i Sundsvall.

LEDIGA LOKALER OCH KONTOR I SÖDERTÄLJE

Letar du efter lokal i Södetälje? Vi har lokaler med varierande läge i hela Södertälje. Vi hjälper dig hitta rätt yta för er verksamhet. Vi erbjuder kontorslokaler, butikslokaler, industrilokaler samt lager och förrådsutrymmen.  

Du behöver en lokal som matchar ditt företags behov och vi kan vara med under från tanke till förverkligande. Vi erbjuder kontor, butiker, lager, restauranger och industrilokaler med attraktiva lägen i Sverige. Att leta efter lokaler kan vara tidskrävande, genom att ta kontakt med oss på 020-151 151 så vägleder vi dig hitta rätt lokal. 

Ljus och rymlig konferenslokal i Trollhättan med ett stort bord och bekväma stolar.

ATT HYRA LOKAL AV BALDER

Balder strävar efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Som fastighetsägare har vi ett långsiktigt perspektiv med att bygga, utveckla och förvalta våra fastigheter. 

När ni hyr en eller flera lokaler av oss är ni en del av den ständigt växande Balder-familjen. På Balder är vi ett stort gäng engagerade människor som dagligen ser till våra hyresgästers behov: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundtjänst och många fler. Det är viktigt för oss att även finnas fysiskt nära dig som hyresgäst, därför har vi ett flertal lokal- och områdeskontor och kan vara snabbt på plats för att lösa uppkomna problem. Är du som kund nöjd är vi nöjda!

ANPASSNING AV LOKAL I SÖDERTÄLJE

Söker du en lokal anpassad för din verksamhet? Balder har många års erfarenhet av att planera en lokal som uppfyller alla krav, tillsammans med hyresgästen. Hittar du inte den perfekta lokalen i Södertälje för ditt företag finns vi här och hjälper dig. Det är viktigt med en rätt anpassad lokal för att skapa den perfekta arbetsplatsen för dig och dina kollegor. Med relativt små medel kan en tom lokal bli något utöver det vanliga.  

BALDER FINNS PÅ PLATS I SÖDERTÄLJE

Skulle det uppstå problem i din lokal löser vi det snabbt. Balder har en etablerad verksamhet i Södertälje som sköter förvaltningen av våra lokaler. Våra fastighetsskötare och förvaltare finns här och hjälper dig.  

LOKALER I SÖDERTÄLJE

Ungefär 45 minuter utanför Stockholm ligger vackra Södertälje, naturnära men med en otroligt vacker stadskärna. Ta en paus från intensiteten i Stockholm City och njut av ett lugnare tempo, samtidigt som du vet att storstadspulsen är 45 minuter bort. Har du en lokal i Södertälje behöver du varken kompromissa med närhet eller service. De tre tågbanorna Södra stambanan, Västra stambanan och Mälarbanan knyts samman i kommunen, där SJ:s fjärrtåg och MTR trafikerar. I Södertälje går E20 och E4 och tar dig snabbt från punkt A till punkt B. Perfekt för den behöver pendla till jobbet.  

Under 1000-talet var Södertälje en viktig kyrkostad, där många beslut tog som kom att påverka den svenska historien. Nu kännetecknas Södertälje för sin mångfald och den gemensamma drivkraften att bidra till Sveriges tillväxt. Världsledande företag som AstraZeneca och Scania har bedrivit sina verksamheter i Södertälje i över 100 år, och därmed satt Södertälje på företagskartan. Varje år startas små och medelstora företag inom de dominerande branscherna detaljhandel, bygg och tjänstesektorn. Ta chansen att etablera dig och hitta din nya lokal i Södertälje! 

Med sitt naturnära läge möts landsbygdens livsmedelproduktion med den industriella produktionen. Södertäljes stadskärna är en utmärkt plats för att bedriva verksamheter med fokus på service och handel. Balders lokaler i Södertälje passar utmärkt för både små och stora företag. Idag står Södertälje för ungefär 6% av Sveriges totala export, vilket gör Södertäljes hamn till en otroligt bra handelspunkt. Hamnen är dessutom Sveriges tredje största bilimportshamn och den enda längs med Östersjökusten.