Lediga lokaler i Gävle
Du är här

Kommersiella lokaler

Storlek
2 kvm
19000 kvm
Din sökning gav 10 träffar

Balder i Gävle

Vi förvärvade vår första fastighet i Gävle 2009 och har sedan dess fortsatt att förvalta både bostäder och kommersiella fastigheter och lokaler med hjärtat. I en stad som har mycket entreprenörskap i sin karaktär och välkända bolag och föreningar inom stadens gränser ser vi det som en självklarhet att vara med och utveckla lokalerna vi förvaltar och i sin tur företagen som hyr in sig. I Jan Berglins, Anders ”Masken” Carlssons och Inger Brattströms Gävle är vi med och utvecklar företag och fastigheter. I Gävle hittar du våra fastigheter och kommersiella lokaler i Hemsta, Bomhus, Söder och i City. Så oavsett vad det är du eftersöker för att hyra en ledig lokal i Gävle har vi goda chanser att möta dina behov och kravställningar.

Vi kan anpassa din lokal i Gävle efter dina önskemål

I vissa fall behöver den lediga lokalen i Gävle anpassas eller genomgå en mindre renovering. Ibland kan det även vara så att vi behöver skapa visualiseringar för att visa hur bra det kan bli för att du ska bli intresserad av att hyra lokal i Gävle. Vi vet, det kan vara svårt att hitta allt man önskar, men det finns tillfällen när lokalen och läget är så bra och med lite anpassning blir det optimalt. Så hör av dig till oss på 020-151 151 så ska vi göra vad vi kan för att du ska få den optimala lokalen för ditt företag.

Vi jobbar nära våra hyresgäster i Gävle

När du hyr lokal i Gävle av oss blir du också en del av Balder-familjen. Vi är ett gäng i Gävle som dagligen tar hand om våra hyresgäster: förvaltare, uthyrare, fastighetsskötare, kundservice och många fler. Vårt lokalkontor i Gävle innebär att vi kan vara snabbt på plats för att hjälpa dig. Är kunden nöjd är vi nöjda! Så när du känner dig redo för att hyra lokal i Gävle av oss så vet du att vi finns där i vått och torrt.

Hållbara och teknikintresserade

Som en långsiktig fastighetsägare strävar vi efter att ta ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt ansvar för våra fastigheter, våra hyresgäster och våra medarbetare. Vi arbetar hela tiden för att digitalisera våra fastigheter och säkerställa att all el vi köper in till våra fastigheter i Sverige, Danmark och Finland är grön el från förnybara källor. På så sätt kan du, genom att hyra lokal av oss på Balder, bidra till en grönare jord med små medel.