Nygatan 40, Gävle

  • Lokal i Centrala Gävle - Nygatan 40  | 
  • 131 m2  | 
Anmäl intresse
Alla bilder Planlösning
1/3

Nygatan 40, Gävle

  • Lokal i Centrala Gävle - Nygatan 40
  • 131 m2
Hyra

Enligt överenskommelse

Yta

131 m2

Objektsnummer

21035-3002

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om lokalen

Lokal i Centrala Gävle
Välkommen till en mångsidig hyreslokal i en av Gävles vackraste byggnader på Nygatan 40 i centrala Gävle! Denna lokal är perfekt anpassad för en mängd olika verksamheter och erbjuder en unik möjlighet att etablera sig i hjärtat av staden. De stora fönsterpartierna tillsammans med hörnläget ger optimala skyltmöjligheter och ett härligt flöde av ljus. Med gångavstånd till centralstationen och bra kommunikationsmöjligheter är det lätt att nå och att göra affärer här.

Omgivning
I ett attraktivt och växande område ligger denna fastighet från 1900-talet. Gävle har ett mycket stort utbud av kultur, natur, shopping och puls. Den fina stadsparken Boulognersskogen, som är en av landets största stadsparker finns i centrala Gävle, där kan du bara strosa runt, ha picknick i det gröna, spela bangolf, lyssna på uppträdande och mycket mera. Många trevliga badställen i både hav och å finns inom cykelavstånd. Friluftsområdet Hemlingby erbjuder skidåkning både utför och på längden, samt elljusspår. Gävle erbjuder även Gunder Hägg arena med friidrott, Gavlevallen med fotboll, Gävle Travet samt Monitor ERP Arena med ishockey, denna Arena erbjuder även andra olika evenemang och uppträdanden. Furuviksparken är belägen strax utanför Gävle med dess djurpark och nöjesfält.
Service
I Gävle Centrum finns mer än 200 butiker samt 70 restauranger och caféer. Här finns stora affärsgallerior såsom Flanör och Gallerian Nian vid Stortorget. Här finns även det K-märkta och charmiga Berggrenska Gården med sina butiker. Dessutom finns flera trevliga småbutiker på Söder och längs Drottninggatan. På Stortorget finns torghandlare som säljer allt från blommor till fisk från de lokala fiskarna från Bönan.
Kommunikationer
Fina gång- och cykelvägar och bra bussförbindelser. Buss och tågstation precis utanför fastigheten
Hyra

Enligt överenskommelse

Yta

131 m2

Objektsnummer

21035-3002

Tillträde

Enligt överenskommelse

Nygatan 40 GÄVLE

  • 131 m2
Nygatan 40,
Gävle
Anmäl intresse