Botkyrkavägen 4, Vårby

  • Kontorslokaler med stora möjligheter.  | 
  • 156 - 578 m2  | 
Anmäl intresse
Alla bilder Planlösning
1/12

Botkyrkavägen 4, Vårby

  • Kontorslokaler med stora möjligheter.
  • 156 - 578 m2
Hyra

Enligt överenskommelse

Yta

156 - 578 m2

Objektsnummer

1532-5013

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Anders Trotzig

Anmäl intresse
Om lokalen

Välkommen till vår fastighet på Botkyrkavägen 4, där vi stolt kan presentera flera olika planlösningar av kontorslokaler och med möjlighet att kunna skräddarsy planlösningen för just er verksamhet. Oavsett om du behöver en mindre och intim arbetsplats eller en större yta för att rymma din växande företagsverksamhet, har vi det du söker.

Våra kontorslokaler varierar i storlek från 156 kvm till 578 kvm. Denna mångfald ger dig möjlighet att välja den perfekta storleken som passar dina specifika behov. I dagsläget har lokalerna en rumsindelad planlösning, perfekt för konferensmöjligheter och trevliga pausytor. Men kom ihåg, här kan du anpassa och skapa den arbetsmiljö som passar just din verksamhet. Vårt mål är att erbjuda dig flexibilitet och utrymme att blomstra.

Alla våra lokaler har gott om ljusinsläpp från olika våningsplan i fastigheten. Detta skapar en ljus och inspirerande arbetsmiljö som kommer att öka produktiviteten och trivseln bland dina medarbetare.

Beläget intill Vårbybacke med skyltläge mot E4/E20 erbjuder vår fastighet en enastående synlighet för ditt företag. Dessutom finns möjlighet att hyra parkeringsplatser och förråd i fastigheten, vilket ger dig bekvämlighet och tillgänglighet för både personal och kunder.

Om de föreslagna storlekarna inte är exakt vad du letar efter, oroa dig inte. Vi är öppna för att hitta den perfekta lösningen för dig genom att kombinera och anpassa lokalerna enligt dina behov.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

Bifogade planritningar är förslag på utformning och storlek.

Omgivning
Vårby är en del av Huddinge kommun som gränsar till Vårberg, Segeltorp och Flemingsberg. Fastigheten ligger strategiskt intill E4/E20 med närhet till bland annat matbutiker, restauranger, gym och natur. Mycket bra skyltläge och nära bilavstånd till Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva och Skärholmen Centrum.
Service
I området finns det restauranger, bilservice, Lidl, vårdcentral samt frisör.
Kommunikationer
Tunnelbana inom promenadavstånd ca 500 meter samt flertalet busslinjer som stannar vid Vårby allé. Fastigheten ligger utefter E4/E20, vilket gör det mycket lätt att ta sig till och från arbetet med bil.
Hyra

Enligt överenskommelse

Yta

156 - 578 m2

Objektsnummer

1532-5013

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Anders Trotzig

Anmäl intresse

Botkyrkavägen 4 VÅRBY

  • 156 m2
Botkyrkavägen 4,
Vårby
Anmäl intresse