Kavallerivägen 24, Sundbyberg

  • Kontorslokaler nära tunnelbana och service  | 
  • 215 - 330 m2  | 
Anmäl intresse
Alla bilder Planlösning
1/13

Kavallerivägen 24, Sundbyberg

  • Kontorslokaler nära tunnelbana och service
  • 215 - 330 m2
Hyra

Enligt överenskommelse

Yta

215 - 330 m2

Objektsnummer

1454-5021

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Anders Trotzig

Anmäl intresse
Om lokalen

Välkommen till vår fastighet på Kavallerivägen 24 beläget i Rissne centrum, där vi stolt kan presentera flera olika planlösningar av kontorslokaler och med möjlighet att kunna skräddarsy planlösningen för just er verksamhet. Oavsett om du behöver en mindre och intim arbetsplats eller en större yta för att rymma din växande företagsverksamhet, har vi det du söker.

Våra kontorslokaler varierar i storlek från 219 kvm till 330 kvm. Denna mångfald ger dig möjlighet att välja den perfekta storleken som passar dina specifika behov. I dagsläget har lokalerna en rumsindelad planlösning, perfekt för konferensmöjligheter och trevliga pausytor. Men kom ihåg, här kan du anpassa och skapa den arbetsmiljö som passar just din verksamhet. Vårt mål är att erbjuda dig flexibilitet och utrymme att blomstra.

Alla våra lokaler har gott om ljusinsläpp från olika våningsplan i fastigheten. Detta skapar en ljus och inspirerande arbetsmiljö som kommer att öka produktiviteten och trivseln bland dina medarbetare.

Här finns dessutom möjlighet att hyra parkeringsplatser och förråd i fastigheten, vilket ger dig bekvämlighet och tillgänglighet för både personal och kunder.

Om de föreslagna storlekarna inte är exakt vad du letar efter, oroa dig inte. Vi är öppna för att hitta den perfekta lösningen för dig genom att kombinera och anpassa lokalerna enligt dina behov.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för din verksamhet.

Bifogade planritningar är baserade på hur de ser ut idag.

Omgivning
Rissne är en stadsdel i Sundbyberg med många flerbostadshus byggda i gårdsmiljö och bilfria promenadstråk. Området byggdes under 1980-talet och är nu under förändring och upprustning. Det planeras att byggas ca 350 nya bostäder i centrum, vilket beräknas påbörjas inom ett par år. Ursviks motions- och friluftsområde finns på ca 10 minuters gångavstånd. Det är också nära till Lötsjön och Råstasjön.
Kommunikationer
Tunnelbanans blå linje station Rissne ligger tvärs över gatan, till city tar det ca 10 minuter. Flertalet bussar passerar Rissne Centrum, 155 Brommaplan - Akalla, 118 Hallonbergen - Spånga station och Vällingby, 504 Sundbybergs station - Rissne, 512 Solna C - Spånga Station och 157 Danderyds sjukhus - Lunda Industriområde. Tvärbanans Kistagren är under byggnation och passerar Rissne torg, vilket kommer bli en knutpunkt för området. Tvärbanan planeras att nå Rissne år 2023.
Hyra

Enligt överenskommelse

Yta

215 - 330 m2

Objektsnummer

1454-5021

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Anders Trotzig

Anmäl intresse

Kavallerivägen 24 SUNDBYBERG

  • 215 m2
Kavallerivägen 24,
Sundbyberg
Anmäl intresse