Västra gatan 61, Kungälv

  • Butikslokal i hjärtat av Kungälv  | 
  • 31 m2  | 
Anmäl intresse
Alla bilder Planlösning
1/6

Västra gatan 61, Kungälv

  • Butikslokal i hjärtat av Kungälv
  • 31 m2
Hyra

Enligt överenskommelse

Yta

31 m2

Objektsnummer

1747-5001

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Victor Grönnelid

Anmäl intresse
Om lokalen

På Kungälvs mest omtyckta gata utvecklar vi ett helt nytt kvarter av 128 nya bostäder med moderna butik och restauranglokaler i bottenplan. Här har du guldläge på 128 nya stammisar med en av Kungälvs mest välbesökta shoppingstråk utanför dina stora skyltfönster.

Här får du en nybyggd lokal om 31 kvm med stora möjligheter att förverkliga din vision. Som första hyresgäst har du en unik chans att sätta din prägel på lokalen. I lokalen finns wc, kyl och frys.

Vi tror att områdets unika historia på Kungälvs gator lämpar sig till företag som fokuserar på småhandel som kompletterar snarare än konkurrerar med det breda utbudet i Kongahälla Center, samtidigt som det hjälper till att skapa en destination i Kungälvs stadskärna.

Omgivning
Västra Gatan är en av Kungälvs mest älskade gator med sin kullersten och charmiga arkitektur. Här finns butiker, restauranger och café men ett stort behov av ytterligare verksamhet. I bästa skyltfönsterläge förbereder vi sju butikslokaler som gjorda för blomstrande affärer. Västra Gatan är en plats där det lilla stadslivet lever. Här bor familjer, sambos och singelhushåll som varje dag uträttar sina dagliga ärenden. Äter på restauranger och handlar i sina favoritbutiker. De kommersiella aktörerna spelar en avgörande roll i de boendes vardagspussel men också för hela Kungälv. Västra Gatan besöker man inte bara när man har vägarna förbi eller bor här. Västra Gatan är destinationen och platsen där de flesta Kungälvsborna gärna spenderar sina dagar och helger.
Service
På Västra gatan finns all typ av service du kan önska dig. Lunchrestauranger, mysiga kaféer och butiker för vardagens ärenden. Passa på att njuta av den charmiga strandpromenaden längs Nordre Älv på lunchen. Sväng förbi ICA Maxi på vägen hem från jobbet eller ta en löptur i Fontins naturreservat.
Parkering
Möjlighet till att hyra parkering finns. Kontakta ansvarig uthyrare Victor Grönnelid för att veta mer.
Kommunikationer
Västra Gatans centrala läge i Kungälv gör att det mesta i staden är på gångavstånd. Till Kungälvs resecentrum går du på en kvart varifrån buss tar dig in till Göteborg på bara 20 minuter. Tar du bussen åt andra hållet når du Stenungsund och västkusten på en knapp halvtimme.
Hyra

Enligt överenskommelse

Yta

31 m2

Objektsnummer

1747-5001

Tillträde

Enligt överenskommelse

Kontakta oss

Victor Grönnelid

Anmäl intresse

Västra gatan 61 KUNGÄLV

  • 31 m2
Västra gatan 61,
Kungälv
Anmäl intresse